Katalog » Črpalke

Obtočna črpalka Grundfos Alpha 2L 25-40 180

-10%
Stara cena: 168,59 €
Cena s popustom: 151,73€
Popust: (-10.00%)
Cena s popustom: 124,37 € brez DDV
Izberi količino:

Informacije ob nakupu
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!
Pomoč pri nakupu
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po povzetju ali predračunu

 

Nazaj na » Črpalke

Svetovanje pri nakupu in montaža izdelkov

Svetovanje: Potrebujete nasvet pri izbiri izdelka? Pokličite nas ali nam pišite in svetovali vam bomo pri pravilni izbiri.
041 647 632 - David
041 649 882 - Andrej
Montaža: Za vse kupljene izdelke vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev s katerimi imamo sklenjene pogodbe. Za več informacij nas kontaktirajte.

Obtočna črpalka Grundfos Alpha 2 L je cenovno dostopna, visoko zmogljiva obtočna črpalka, ki odgovarja strogim zahtevam EuP regulative in je idealna izbira za aplikacije, kjer so bile do sedaj uporabljene dobro poznane UPS črpalke

Obtočna črpalka je namenjena za sisteme za centralno ogrevanje in sisteme za toplo sanitarno vodo in je najboljša izbira za sisteme talnega gretja in je primerna tako za enocevne sisteme ogrevanja kot tudi za dvocevne sisteme ogrevanja.

Ker ima črpalka elektroniko vgrajeno v ohišje je montaža obtočne črpalke mogoča tudi v majhnih in zatesnjenih prostorih. Upravljanje z črpalko je izredno enostavno.

Obtočna  črpalka je frekvenčno vodena in energijsko učinkovita. Frekvenčni pretvornik, tehnologija permanentnega magneta in kompakten stator poskrbijo, da je energijska učinkovitost na najvišjem nivoju. V primerjavi z črpalkami energijskega razreda D porabi do 80% manj električne energije.

Tlačna višina 6 m
Premer sesalnega in tlačnega priključka 25 mm
Delovni tlak 10 bar
TF razred 110
Ohišje iz sive litine
Cevni priključek G1½"
Vgradna dolžina 180 mm
Razpon temperature tekočine 2 – 110 °C
Temperatura tekočine 60 °C
Vhodna moč 5 – 45 W
Transportni volumen 0,004 m3
Napetost 230 V
Energijski razred A
Masa [kg] 2,3 kg
Garancija: 2 leti

Zagotovimo vam strokovno montažo kupljenega izdelka

Za kupljeni izdelek vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev z večletnimi izkušnjami na področni inštalacij ogrevalnih in hladilnih sistemov s katerimi imamo sklenjene pogodbe.

Za več informacij o montaži in pripravo ponudbe nas kontaktirajte na tel. 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej), na elektronski naslov info@termopro.si ali nam pošljite povpraševanje s klikom na ZAVIHEK POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Želite več informacij za ta izdelek?

Če želite kakršnekoli dodatne informacije ali ponudbo za dobavo in montažo za navedeni izdelek izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite vaše želje.

Kontaktirate nas lahko tudi telefonsko na številki 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej) ali direktno na elektronski naslov info@termopro.si


Izdelek: Obtočna črpalka Grundfos Alpha 2L 25-40 180VKSepsc

Podobni izdelki v kategoriji » Črpalke

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.