Jezik: Slovensko | Italiano

Potopna črpalka za deževnico Grundfos SBA3-45 A

Enostavna rešitev za vodooskrbo iz vodnjakov in zbiralnikov deževnice

 

Nazaj na » Črpalke

Svetovanje pri nakupu in montaža izdelkov

Svetovanje: Potrebujete nasvet pri izbiri izdelka? Pokličite nas ali nam pišite in svetovali vam bomo pri pravilni izbiri.
041 647 632 - David
041 649 882 - Andrej
Montaža: Za vse kupljene izdelke vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev s katerimi imamo sklenjene pogodbe. Za več informacij nas kontaktirajte.

Edinstvene prednosti za uporabnika:
- Tiho obratovanje: Potopne črpalke SB/SBA so neslišna alternativa črpalkam, ki so montiranje v poslopju.
- Odpornost proti koroziji: Celotna črpalka je narejena iz umetnih mas ter nerjavečega jekla.
- Brez zamašitev: Mrežica iz nerjavečega jekla preprečuje večjim delcem vstop v črpalko.
- Brez okvar: v primeru pomanjkanja vode črpalka SBA ima vgrajeno zaščito proti suhem teku. Prav tako so vse črpalke na voljo z plovnim stika lom, ki ustavi črpalko pri prenizkem nivoju vode.
- Čista voda: Plavajoč odvzem omogoča sesanje vode tik pod gladino, kjer je voda čista in je brez trdih delcev.
58 3-45AW 58A3-45AW
- Daljša življenjska doba: Grundfos plovno stikalo preprečuje vstop zraka v sistem, kot posledico suhega teka črpalke.
- Zaščita proti pregretju: Vgrajena zaščita omogoča takojšno ustavitev črpalke pri pregretju motorja. črpalka se sama ponovno zažene, ko se temperatura spusti na normalno raven.
- Samodejni ponovni zagon: SBA s plovnim stika lom se avtomatsko zažene, ko se dvigne gladina vode. SBA brez plovnega stikala se bo poskusila zagnati vsakih 24 ur. SB z plovnim stikalom se bo ustavila v primeru prenizkega nivoja vode. Ponoven zagon je stvar zunanjega krmilnika

Zagotovimo vam strokovno montažo kupljenega izdelka

Za kupljeni izdelek vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev z večletnimi izkušnjami na področni inštalacij ogrevalnih in hladilnih sistemov s katerimi imamo sklenjene pogodbe.

Za več informacij o montaži in pripravo ponudbe nas kontaktirajte na tel. 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej), na elektronski naslov info@termopro.si ali nam pošljite povpraševanje s klikom na ZAVIHEK POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Želite več informacij za ta izdelek?

Če želite kakršnekoli dodatne informacije ali ponudbo za dobavo in montažo za navedeni izdelek izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite vaše želje.

Kontaktirate nas lahko tudi telefonsko na številki 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej) ali direktno na elektronski naslov info@termopro.si


Izdelek: Potopna črpalka za deževnico Grundfos SBA3-45 AVKSepsc

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.