Jezik: Slovensko | Italiano

Kotel na pelete BIODOM 27 C5 VALTER

Kotel na pelete BIODOM 27 C5 VALTER
-3%
  • Kotel na pelete BIODOM 27 C5 VALTER
  • Kotel na pelete BIODOM 27 C5 VALTER
Stara cena: 3.281,80 €
Cena s popustom: 3.183,35€
Popust: (-3.00%)
Cena s popustom: 2.609,30 € brez DDV
Izberi količino:

Informacije ob nakupu
Izbrani izdelek vam dostavimo brezplačno!
Pomoč pri nakupu
Dobavni rok: Izdelek je na zalogi
Načini plačila: Plačilo po predračunu

 

Nazaj na » Kotli na pelete

Svetovanje pri nakupu in montaža izdelkov

Svetovanje: Potrebujete nasvet pri izbiri izdelka? Pokličite nas ali nam pišite in svetovali vam bomo pri pravilni izbiri.
041 647 632 - David
041 649 882 - Andrej
Montaža: Za vse kupljene izdelke vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev s katerimi imamo sklenjene pogodbe. Za več informacij nas kontaktirajte.

Zanesljivost kotla Biodom 27 je rezultat dolgoletnih investicij v razvoj ogrevalnih sistemov na biomaso in praktičnih izkušenj pri njihovi montaži in vzdrževanju. Biodom 27 je sistem
popolnega izgorevanja lesne biomase, z vključno avtomatskim vžigom in dodajanjem pelet.

Namensko razvit krmilni sistem omogoča permanentno kontrolo vseh nastavljenih vrednosti ter samodejno prilagajanje moči, kar omogoča optimalen izkoristek toplotne energije in s tem dodaten prihranek pri letnem ogrevalnem strošku. Programska ura podpira tedensko nastavitev delovanja, kar se lahko spremlja na preglednem zaslonu skozi celoten proces. Dnevno – tedenski zalogovnik pelet je integriran v zgornjem delu kotla, iz katerega s pomočjo motornega gonila, ki je pritrjen na vrhu polžnega transporterja ener-gent nalagamo v gorilnik, narejen iz posebne litine, ki vzdrži visoke temperature v izgorevalni komori. Tako dosežemo popolno izgorevanje, čiste dimne pline in dolgo življenjsko dobo kotla. Za regulacijo gorilnika skrbi krmilnik s programom v povezavi s temperaturnimi senzorji, ki spremljajo različne parametre delovanja kotla (dimni plini, temperatura kotlovske in povratne vode). Zgorevalni zrak in dimni plini se s pomočjo ventilatorja, ki ustvarja podtlak odvajajo skozi štirideset cevnih izmenjevalcev - turbolatorjev, ki skozi dolgo pot poskrbijo za optimalen prenos toplote iz dimnih plinov na ogrevani medij.

Kvalitetna izdelava, sodobno oblikovana zunanjost, izredna prilagodljivost in zanesljivo delovanje je samo nekaj lastnosti, ki vam zagotavljajo udobje, varnost in prihranek.

Tehnične karakteristike kotla na pelete BIODOM 27

Specifikacija za kotel na pelete BIODOM 27 Vrednost
Ogrevalna površina 80 do 450 m2
Termična moč 30,6 kW (7,8 do 30,6 kW)
Izkoristek nad 92%
Dimniški priključek Ø 80
Dovod zraka Ø 50
Priključki za vodo DN 25
Vsebnost vode 74L
Električno napajanje 220V 50Hz
Zalogovnik pelet 190kg
Poraba pelet na uro min 1,7 kg/h - max 6,7 kg/h
Dimenzije V x Š x G (v cm) 137 x 90 x 65
teža 240kg

Dimenzije kotla

Dimenzija za kotel na pelete Biodom 27

Zagotovimo vam strokovno montažo kupljenega izdelka

Za kupljeni izdelek vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev z večletnimi izkušnjami na področni inštalacij ogrevalnih in hladilnih sistemov s katerimi imamo sklenjene pogodbe.

Za več informacij o montaži in pripravo ponudbe nas kontaktirajte na tel. 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej), na elektronski naslov info@termopro.si ali nam pošljite povpraševanje s klikom na ZAVIHEK POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Želite več informacij za ta izdelek?

Če želite kakršnekoli dodatne informacije ali ponudbo za dobavo in montažo za navedeni izdelek izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite vaše želje.

Kontaktirate nas lahko tudi telefonsko na številki 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej) ali direktno na elektronski naslov info@termopro.si


Izdelek: Kotel na pelete BIODOM 27 C5 VALTERVKSepsc

Podobni izdelki v kategoriji » Kotli na pelete

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.