Jezik: Slovensko | Italiano

Termostat Honeywell CM907

Termostat Honeywell CM907

 

Nazaj na » Termostati

Svetovanje pri nakupu in montaža izdelkov

Svetovanje: Potrebujete nasvet pri izbiri izdelka? Pokličite nas ali nam pišite in svetovali vam bomo pri pravilni izbiri.
041 647 632 - David
041 649 882 - Andrej
Montaža: Za vse kupljene izdelke vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev s katerimi imamo sklenjene pogodbe. Za več informacij nas kontaktirajte.

Sobni termostat Honeywell CM907 je zasnovan je tako, da omogoča avtomatski nadzor temperature za ogrevanje ali hlajenje v domačih ali manjših pisarniških prostorih. Termostat ima 7 dnevni program za regulacijo temperature, je tanek, moderno obliko pa dopolnjuje dodaten velik LCD zaslon in funkcijske tipke za nastavitev termostata.

Sobni termostat Honeywell CM907 je posebej zasnovan za uporabo v prostorih, kjer ima uporabnik različne potrebe po ogrevanju tekom posameznega dneva in posameznimi dnevi v tednu. Izjemna fleksibilnost pri regulaciji zato pripomore k večji energijski učinkovitosti in zmanjšanju stroškov ogrevanja.

Lastnosti

  • Tanek, moderna oblika
  • Velik zaslon LCD
  • 7-dnevni nastavljiv program ogrevanja, ki zagotavlja optimalne prihranke pri energiji
  • 6 neodvisnih temperaturnih stopenj dnevno (od 5°C do 35°C)
  • Z uporabo gumba počitnice prihranite pri energiji, saj temperaturo lahko znižate za 1 do 99 dni
  • Vgrajen pomnilnik za trajno shranjevanje uporabniškega programa
  • Avtomatski prehod na zimski in letni čas
  • Prikazovalnik baterija baterije
  • Termostat ima možnost montaže zunanjega tipala

Zagotovimo vam strokovno montažo kupljenega izdelka

Za kupljeni izdelek vam lahko zagotovimo strokovno montažo s strani preverjenih in zaupanja vrednih inštalaterjev z večletnimi izkušnjami na področni inštalacij ogrevalnih in hladilnih sistemov s katerimi imamo sklenjene pogodbe.

Za več informacij o montaži in pripravo ponudbe nas kontaktirajte na tel. 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej), na elektronski naslov info@termopro.si ali nam pošljite povpraševanje s klikom na ZAVIHEK POŠLJI POVPRAŠEVANJE.

Želite več informacij za ta izdelek?

Če želite kakršnekoli dodatne informacije ali ponudbo za dobavo in montažo za navedeni izdelek izpolnite spodnji obrazec in nam sporočite vaše želje.

Kontaktirate nas lahko tudi telefonsko na številki 041 647 632 (David) ali 041 649 882 (Andrej) ali direktno na elektronski naslov info@termopro.si


Izdelek: Termostat Honeywell CM907VKSepsc

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.