Jezik: Slovensko | Italiano

Splošni pogoji poslovanja

Naročanje

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naroči izdelke, ki se nahajajo v spletni trgovini. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v 24 urah odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@termopro.si 

Cene

Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Vse cene vsebujejo DDV. Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Postopek nakupa v spletni trgovini

  • s klikom na gumb "v košarico" artikel dodate na seznam vašega naročila
  • izdelek iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb "X"
  • ob spremembi količine kliknete na gumb "osveži količine"
  • po pregledu naročila kliknete na gumb "potrdi naročilo"
  • preverite svoje podatke in kliknete "naprej"
  • izberete način plačila in kliknete "naprej"
  • s klikom na gumb "potrdi naročilo" oddate naročilo, ki ga ni več mogoče spremeniti
  • na vaš navedeni elektronski naslov boste prejeli avtomatsko generiran izpis naročila
  • v primeru, da zaradi motenj v delovanju internetnega omrežja ali kakršne koli drugega razloga ne boste prejeli obvestila o nakupu na vaš elektronski naslov, nas kontaktirajte na naslov info@termopro.si 

Načini plačila

Spletna trgovina (Spletno trgovino upravlja TERMOPRO d.o.o.) ponuja sledeče možnosti plačila: plačilo po povzetju in plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko).

PLAČILO PO POVZETJU (plačilo z UNP nalogom ob prejemu izdelka)
V primeru, da ste se odločili za plačilo po povzetju, boste kupnino plačali na pošti z UNP nalogom, ki bo priložen izdelku. V tem primeru boste plačali provizijo za plačilo UNP naloga po ceniku Pošte Slovenije.
Plačilo po povzetju je mogoče le za nakupe v skupni vrednosti do 200 EUR

PLAČILO PO PREDRAČUNU PREKO BANKE
Pri izbiri plačila po predračunu boste ob nakupu prejeli obvestilo o računu kamor je potrebno opraviti nakazilo. V tem primeru plačate provizijo za opravljeno transakcijo banki, ki bo za vas opravila plačilo. Kot sklic pri plačilu obvezno navedite številko naročila, ki jo prejmete v potrdilu narročila na vaš e-mail naslov.

Hranjenje naročila

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov info@termopro.si ali pisno na sedež podjetja.

Varovanje podatkov

Podjetje TERMOPRO d.o.o. se zavezuje, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni. Na željo kupca bomo podatke uporabili za pošiljanje reklamnih sporočil.

Varovanje potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Podatki na straneh

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Dostava izdelkov

STROŠKI DOSTAVE
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Cena dostave za področje Slovenije se zaračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za poslovne pakete. Pri plačilu po povzetju vam pošta zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša 0,96 EUR za pošiljke v vrednosti manj kot 96 EUR oziroma 1% vrednosti za pošiljke v vrednosti 96 EUR in več. Pri nakupu nad 100€ je dostava brezplačna. Izjema so težji artikli in artikli z volumnom nad 1 m3 ter artikli, pri katerih je navedeno, da dostava ni brezplačna; za te artikle brezplačna dostava ne velja in se je treba glede cene dostave dogovoriti. Cena dostave, izpisana v postopku potrditve naročila, vsebuje vse stroške dostave, ki so dokončni. Ceno dostave za določene izdelke, ki zaradi svoje teža ali volumna presegajo standardne okvire računamo po kosu. V primeru, da boste v košarico vnesli takšne izdelke, se bo cena za njihovo dostavo izpisala v postopku za potrditev naročila pred potrditvijo naročila pod stroški dostave. Cena dostave, izpisana v postopku potrditve naročila vsebuje vse stroške dostave, ki so dokončni.

DOSTAVA
Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila in plačila, če se dobavljajo na osnovi načina plačila po predračunu. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Vračilo izdelkov

PRAVICA DO VRAČILA NAROČENIH IZDELKOV
Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@termopro.si , ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu:
TERMOPRO d.o.o.
Cesta 15A
5270 Ajdovščina

Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, Vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino. Za vračilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri poštarju in nas o reklamaciji obvestite na info@termopro.si .  V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Kot ponudnik v skladu z ZlsRPS objavljamo tudi elektronsko povezavo na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.